Rahtikuljetukset ammattitaidolla Vantaalta

Ota yhteyttä

Vuonna 2006 perustettu perheyritys FinnFreight Oy hoitaa rahtikuljetukset luotettavasti, vahvaa ammattitaitoaan käyttäen. Rekkakuljetuksia teemme Vantaalta käsin ympäri Suomen sekä muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan; lento- ja merikuljetuksia toteutamme maailman joka kolkkaan. 

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia rahtikuljetuksia tarvitset! Meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua.

Rahtikuljetukset tarpeidesi mukaan

Tarvitsetko rahtikuljetuksiin erikoistuneen yrityksen palveluja? Käänny luottavaisin mielin FinnFreight Oy:n puoleen. Räätälöimme kaikki rahtikuljetukset toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Yrityksellämme on pitkä ja laaja kokemus niin lento- kuin merilähetyksienkin hoitamisesta sekä vienti- ja tuontilähetyksistä. Palvelumme on aina nopeaa ja tehokasta. 

 

IATA (The International Air Transport Association) -agenttina meillä on käytössä parhaat mahdolliset työkalut, joilla hoidamme lentolähetyksiä. Merirahdissa saat meiltä räätälöidyt palvelut niin FCL (Full Container Load) - kuin LCL (less-than-container-load) -lähetyksille.

 

Kaikki lähetyksemme hoidamme IATA:n ja Pohjoismaisen Speditööriliiton (PSYM 2015) sääntöjen ja määräysten mukaisesti, paitsi para 6 ja para 27 c 3.  

Lue lisää palveluista

Tarjoamme myös paikalliskuljetuksia pääkaupunkiseudulla

Rahtikuljetusten lisäksi tarjoamme myös paikalliskuljetuksia omaa kalustoamme käyttäen koko pääkaupunkiseudun alueella. Kun tilaat paikalliskuljetukset meiltä, voit olla varma, että saat ne kustannustehokkaasti ja nopeasti toteutettuina. Meillä on laaja tietotaito kuljetusalalla toimimisesta, joten voit luottaa ammattitaitoiseen palveluumme. 

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli haluat kysyä lisätietoja FinnFreight Oy:n toteuttamista monipuolisista rahtikuljetuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää meille sähköpostia.