Lentorahdin ammattilainen Vantaalla

Ota yhteyttä

FinnFreight Oy on lentorahdin asiantuntija. Toimistomme ja terminaalivirastomme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, ja toimitamme sekä lento- että merirahtia muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan sekä ympäri maailman.

 

Palveluihimme kuuluvat:

  • lentorahti
  • merirahti
  • paikalliskuljetukset
  • muu terminaalitoiminta
  • huolinta- ja tullauspalvelut
  • rekkakuormat.

Tutustu tällä sivulla tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä! Räätälöimme palvelut joustavasti yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Lentorahti helposti ja hyvään hintaan

Perheyrityksellämme on pitkä ja laaja kokemus lento- ja merikuljetusten toteuttamisesta maailman joka kolkkaan. Hoidamme sekä vienti- että tuontilähetykset asiantuntevasti ja luotettavasti. 

 

Palveluihimme kuuluvat myös lääkkeiden ja esimerkiksi varaosien lähetykset. Olemme IATA-agentti, eli meillä on käytössämme ajanmukaiset työkalut lentolähetyksien hoitoon. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme helppoa ja kätevää palvelua.

Merirahti vahvalla ammattitaidolla

Etsitkö ammattitaidolla toteutettuja logistiikkaratkaisuja yrityksellesi? Käänny FinnFreight Oy:n puoleen. Saat meiltä merirahdissa räätälöidyt palvelut sekä FCL (täyskontti) - että LCL (osakontti) -lähetyksille.

 

Myös vaarallisten aineiden lähetys onnistuu merirahdissa.

Kysy lisää

Paikalliskuljetukset omalla kalustolla

Toteutamme paikalliskuljetukset omaa kalustoamme käyttäen pääkaupunkiseudun alueella. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia kuljetuksia tarvitset ja millä aikataululla. Hoidamme myös kiireelliset lähetykset luotettavasti.

Yhteystiedot

Muu terminaalitoiminta

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös terminaalitoiminta. Hoidamme muun muassa konttien lastausta ja uudelleen pakkaamista. Varastoimme kontteja niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin ajaksi tarpeidesi mukaan. 

Huolinta- ja tullauspalvelut tarkasti

Huolehdimme ammattitaitoisesti ja pitkää työkokemustamme käyttäen tullauksiin ja tulliin liittyvistä dokumenteista. Hoidamme sekä tuonti- että vientiselvitykset oikeaoppisesti, lakisääteisiä määräyksiä tarkoin noudattaen.

Meiltä hoituvat myös rekkakuormat Eurooppaan

Tarvitsetko rekkakuorman toimitusta Eurooppaan? Palvelemme sinua mielellämme! FinnFreight Oy hoitaa sujuvasti erikokoiset rekkakuormat Eurooppaan. Viemme kuljetukset perille turvallisesti ja varmasti, sovitusta aikataulusta aina kiinni pitäen.